Pumpkin pie bagt havregrød

Kokos”flødeskum” med kun 3 ingredienser

Dette er den nemmeste og mest lækre “flødeskum” jeg nogensinde har smagt, og så er den endda lavet helt uden komælk! Jeg har en plan om at bruge det igen her til jul, men det må I have til gode til senere. I dag brugte jeg det til at lave frosting til mine chokolade-protein muffins, og det blev en kæmpe succes.
At lave dette kræver lidt forhåndsarbejde. Senest dagen inden skal man købe en fuldfed kokosmælk og lade den stå i køleskabet natten over. Det er vigtigt at det er en af de fede, for ellers kan den ikke skille i køleskabet. Alt det tykke fra kokosmælken vil nemlig flyde op til toppen og skabe en tyk creme som flødeskum. Light kokosmælk er faktisk ikke andet end alm. kokosmælk fortyndet med vand, men det gør som sagt desværre, at den ikke kan skille.

img_6244

Ingredienser:

  • Den tykke del af en fuldfed kokosmælk
  • Agavesirup eller andet sødemiddel
  • Vaniljepulver eller sukker

Fremgangsmåde:

Lad kokosmælken stå i køleskabet natten over (det er en god idé at have to, for det kan desværre også ske, at den ikke skiller ordentligt). Tag den ud når du skal bruge den, og put den tykke del over i en skål (det tynde kan du gemme til havregrød, smoothies eller andre opskrifter). Bland cremen med agavesirup eller andet sødemiddel og vaniljepulver, indtil det får den smag du ønsker. Herefter skal det piskes, indtil det får en lidt mere lignende flødeskums-konsistens.

Jeg tog en tyl i en frysepose hvor jeg klippede en lille del af hjørnet af, og puttede derefter cremet i posen. Det sprøjtede jeg så på de små muffins.

Nemmere bliver det simpelthen ikke!

img_6250

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pumpkin pie bagt havregrød