Morgenmad + Edamame og mayo sandwich (Vegan)

Vegetarisk brunch

I dag trængte jeg til en vanebrydende morgenmad, og da jeg stod lidt sent op valgte jeg at det skulle være en form for mini-brunch.

Min brunch bestod af:

  • røræg m. sojapølse
  • sojayoghurt med bær
  • Frisk ananas skåret i tern

Røræg m. sojapølse:
Rør 1 æg med 3 spsk rismælk (eller en anden form for mælk), salt og peber. Steg det på panden og rør indtil det har den konsistens du selv ønsker. Sojapølsen skulle i ovnen i 10-12 minutter ved 200 grader.

Sojayoghurt m. bær:
Put bær i en skål aftenen inden så de kan få lov til at tø op. I tilfælde af at du ikke har gjort det, så kan de optøes over vandbad eller i mikroovnen (det kan dog vist være usundt at tø bær op i mikroovnen).
Put sojayoghurten i skålen og top med bær. Jeg brugte 150g sojayoghurt, jeg vejede dog ikke mine bær.

Frisk ananas skåret i tern:
Skær en ananas ud i ringe, skær skrællen af og skær derefter tern. Jeg plejer at skære hele ananasen på én gang, og bevarer derefter det hele i en boks i køleskabet. Derved er det nemt at tage ananas når den søde tand trænger på i stedet for en masse usunde sager.

Det var en super lækker brunch som indeholder alt hvad man skal bruge for at være klar til dagen! Sojapølserne kan klart anbefales, de smager virkelig godt!

IMG_4621

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad + Edamame og mayo sandwich (Vegan)