Sunde veganske pandekager (HCLF)

Morgenmad + Edamame og mayo sandwich (Vegan)

Hej bloggen! Så er jeg tilbage igen. Her er en lille video om noget morgenmad jeg fik i veganer tiden, og et eksempel på hvad jeg tog med i madpakken til middagsmad!

Morgenmad – Sojayoghurt m. frugt og kokosflager:
Denne var en af de nemme former for morgenmad. Der var ikke andet ved det end at skrælle og skære frugten, hælde yoghurten op og derefter pynte den med frugt og flager. Der kunne sagtens komme alt muligt andet på, det er en personlig præference.

Middagsmad – Edamame og mayo sandwich:
1 pose edamamebønner
1 fed hvidløg
Krydderier efter egen præference
1 spsk vegansk mayonaise

Start med at hælde kogende vand over edamamebønnerne og lad dem stå og bløde op i ca. 5-10 minutter. Bagefter hældes vandet fra og bønnerne pilles – skrællen skal ikke bruges. Put de skrællede bønner i foodprocesseren sammen med hvidløg + krydderier og kør til det hænger sammen. Tilsæt derefter en spsk vegansk mayonaise og blend igen. Derefter skal det blot puttes i en bolle, sammen med alt du nu ellers ønsker. Jeg blandede resterne af det i en salat dagen efter, og det var virkelig virkelig lækkert. Edamamebønner er super sunde og super lækre. Desuden kan man ofte finde en pose på frost til sølle 10 kr!

Jeg vil snart få lavet en video hvor jeg beretter om hvad jeg har lært af min tid som veganer, og hvad det betyder for mine spisevaner nu. Håber i nyder ferien! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde veganske pandekager (HCLF)