Vegetarisk brunch

Bønnepostej og syltede rødløg

Da jeg ikke længere spiser svin- og oksekød må jeg desværre også sige farvel til leverpostej, hvilket jeg helt bestemt kommer til at savne. Heldigvis findes der alternativer! Jeg har lavet en virkelig lækker bønnepostej, og som en ekstra treat har jeg lavet syltede rødløg til at putte på. De smager SÅ godt, og er samtidig virkelig nemt at lave. Samme gælder for bønnepostejen.
Bønnepostejen er fundet hos www.groensamvittighed.dk som virkelig har super mange lækre veganske opskrifter!

IMG_4674

Bønnepostej:

  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 tsk karry
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1/2 rødløg
  • Salt og peber

Skyld bønnerne og blend dem derefter med karry indtil du har en ensartet masse. Pres hvidløgsfedene over postejen, skær rødløget i tern og vend begge dele i postejen. Smag den til med salt og peber – og så er du allerede færdig!

Syltede rødløg:

  • 3 rødløg
  • 2 dl vand
  • 2 dl æblecider eddike
  • 100g sukker
  • Ca. 3 laurbærblade

Bring vand, eddike, sukker og laurbærblade i kog i ca. 5-10 minutter. Tilsæt derefter rødløgene og lad dem koge med i ca. 10 minutter. Lad det hele køle ned og hæld det derefter på glas – det kan holde sig i et par uger på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk brunch