Broccoliboller
Som så mange andre har jeg en svaghed for brød. Men brød kan desværre indeholde mange kalorier grundet meget fedt og mange kulhydrater. Jeg faldt dog heldigvis over en opskrift på kalorielette broccoliboller, og blev simpelthen nødt til at forsøge mig med dem.
De har bestemt en anden konsistens end alm. boller da de ikke inderholder “rigtig mel”. Når det er sagt var de stadig utroligt lækre, og man kunne lave en toast med ost og kyllingepålæg med god samvittighed!
Disse boller er lavet af Michelle Kristensen og opskriften lyder således (10 stk):
- 1 broccoli hoved uden stilk
- 4 æg
- 1 tsk salt
- 2 spsk fiberHUSK
- ½ tsk bagepulver
- 5 spsk mandelmel
Foropvarm ovnen til 175 graders varmluft. Start med at køre broccolihovedet i en foodprocessor indtil det er helt fint revet. Tilsæt derefter de resterende ingredienser og blend. Herefter tager du bare små klumper op af dejen, former dem enten som runde boller eller flade brød, og ligger dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne i ca. 15 minutter. De kan holde sig ca. 3 dage, men kan også fryses ned.
Ingen kommentarer endnu