Havregrød med æble og karamel
Nu er det vist på tide at jeg deler min absolut favorit morgenmad med jer! Mange forbinder havregrød med en kedelig morgenmad som man har fået 1000 gange som barn – men nogengange handler det blot om at være lidt kreativ. Jeg synes i hvert fald at især denne havregrød er så delikat og smager alt for syndig (selvom den ikke er det!).
Jeg har også lavet en tilhørende video til demonstration:
Ingredienser:
- 1 dl (35g) havregryn
- 2 dl mælk (soyamælk med vanilje smager rigtig godt i havregrød!) eller vand
- 1 æble
- kanel
- kokossukker
- Bodylab ZERO topping med smag af salted caramel
Fremgangsmåde:
Skær æblet i små stykket (det kan også rives hvis man hellere vil have det), og put det i gryden. Bring havregryn, mælk/vand og æbler i kog mens du rører i gryden hele tiden. Når det koger skruer du ned for varmen og fortsætter med at røre indtil grøden har fået den ønskede konsistens. Put grøden i en skål og top den med kanel, kokossukker og den lækre ZERO karamelsauce fra bodylab som er helt uden sukker og kalorielet! Jeg spiser denne form for havregrød op til flere gange om ugen, og jeg er endnu ikke blevet træt af det! De lunke æbler passer rigtig godt sammen med smagen af karamel og kokossukker giver en smag som er tæt på noget lignende brun farin!
Ingen kommentarer endnu